Ga naar inhoud

Sint-Jozefscollege

Collegestraat 46
2200 Herentals
T. 014 25 45 00 - F. 014 25 45 04
E. collegestraat@kosh.be

N/B

Nieuwtjes

Facebookpagina Campus Collegestraat

Volg het wel en wee van onze campus Collegestraat op Facebook.

Eindejaarsactie ouderraad

Vijfde editie van de cava & truffelverkoop door de ouderraad!

  • Zin in een heerlijk glaasje cava of lekkere truffels voor de eindejaarsfeesten?  Bestel snel!  Je flessen/dozen staan klaar op het oudercontact op 17 december 2015!  Bestellen kan nog tot 27/11/2015.
  • Heb je zin in een lekker glaasje cava na de stressvolle examenperiode, zo net voor de feestdagen?  Kom dan op 17/12/2015 naar onze Cava Bar (naast de Bar Tropical). 

Van harte welkom!
De leden van de ouderraad

Snuffeldag

De snuffeldag voor de leerlingen van het 2de jaar BUR vond plaats op woensdag 29 april. Een 170 leerlingen brachten een bezoek aan onze campus, kregen info over de studierichtingen en het leven op onze campus, konden enkele lesjes volgen, werden deskundig rondgeleid door de leerlingen van 4HU en schreven enthousiaste reacties neer op onze facebook en schoolblog.

Campus Collegestraat: Recyclageproject

Recyclage van papier, de groendienst, Komiak-projecten, recyclage van afgedankt schrijfgerief, het zijn vertrouwde begrippen op school.

Afgedankt schrijfgerief kan je steeds binnenbrengen bij de receptie, in de Bar Tropical, de leraarskamer of in lokaal B210. Meer info op  www.terracycle.be.