Ga naar inhoud

Sint-Jozefscollege

Collegestraat 46
2200 Herentals
T. 014 25 45 00 - F. 014 25 45 04
E. collegestraat@kosh.be

N/B

Nieuwtjes


Wiskunde Olympiade

Op  woensdagnamiddag 14 januari namen meer dan 60 leerlingen van het 3de t.e.m. het 6de jaar op school deel aan de 1ste ronde van de wiskunde-olympiade. Over motivatie gesproken!

Meer info op http://www.vwo.be/vwo/2014-2015

 


Studiekeuze-informatiedagen

Op 8 januari bezochten onze zesdejaars de SID-In (studie-informatiedagen) in de Brabanthallen in Leuven. Meer info op http://onderwijs.vlaanderen.be/sidin .

 


Schrijf-ze-VRIJdag

Onze school nam deel aan de Schrijf-ze-VRIJdag voor Amnesty International, waarvoor we het mensenrechtencertificaat 2014 kregen.

 


Vernieuwde digitale schoolkrant: Sakosh

Antalya? Geomobiel? Schrijf ze vrij?

Lees meer over het reilen en zeilen van onze school in onze digitale schoolkrant ‘Sakosh’: http://www.sakosh.be

 


Schoolreglement

Het schoolreglement 2014-2015 voor campus COL. 

 

Oriëntatielopen

Onze oudste meisjes- en jongensploeg heeft de selectie voor deelname aan het ISF-wereldkampioenschap oriëntatielopen (april 2015) in Turkije op zak!

Proficiat aan deze sportieve leerlingen! 

 

 


Folder

De folder en brochure van campus COL zijn beschikbaar op de campus.

Folder voorkant  -   Folder achterkant   -   Brochure


Recyclageproject

De firma TerraCycle maakte in december de som van 480 € over aan het Ghana-project van oud-leerlinge Joke Jaspers. Het geld zal besteed worden aan de verdere uitbouw en inrichting van het basisschooltje aldaar. Het gaat hier over de opbrengst van het project 'recyclage van afgedankt schrijfgerief' over de periode van september 2011 tot juni 2013. Voor het huidige schooljaar staat de teller alweer omtrent de 30 €. Enig slordig rekenwerk leert dat wij als school gemakkelijk in staat moeten zijn om 100 kg schrijfgerief per schooljaar in te zamelen (aan 2 € per kilo...). Willen we dat maar meteen als streefcijfer voor dit schooljaar stellen?