Ga naar inhoud

Sint-Jozefscollege

Collegestraat 46
2200 Herentals
T. 014 25 45 00 - F. 014 25 45 04
E. collegestraat@kosh.be

N/B

Nieuwtjes


Schoolreglement

Het schoolreglement 2014-2015 voor campus COL. 

 

Halve marathon

De jaarlijkse halve marathon van Campus Collegestraat (COL) vindt dit jaar plaats op de gebruikelijke datum, (dinsdag) 11 november 2014 (Wapenstilstand).

Net zoals vorig jaar richten we ook dit jaar een loop over 7 km  in. We hopen met deze afstand vooral onze leerlingen te bereiken , maar ook broers en zussen en leerkrachten, oud-leerlingen en sympathisanten die een halve marathon wat ver vinden, zijn welkom.

Inschrijven voor de halve marathon én 'de 7 km' kan op dinsdag 11 november in de Boskantien  (Wijngaard 26 , 2200 Herentals) van 12.45 uur tot 13.45 uur tegen betaling van respectievelijk 5 euro en 2 euro. Wij voorzien water tijdens de loop (halve marathon) en aan de aankomst. Bij inleveren van het rugnummer trakteren we met een consumptie in de Boskantien.

De start voor beide afstanden is om 14.00 uur aan de Toeristentoren

 


Folder

De folder en brochure van campus COL zijn beschikbaar op de campus.

Folder voorkant  -   Folder achterkant   -   Brochure


Recyclageproject

De firma TerraCycle maakte in december de som van 480 € over aan het Ghana-project van oud-leerlinge Joke Jaspers. Het geld zal besteed worden aan de verdere uitbouw en inrichting van het basisschooltje aldaar. Het gaat hier over de opbrengst van het project 'recyclage van afgedankt schrijfgerief' over de periode van september 2011 tot juni 2013. Voor het huidige schooljaar staat de teller alweer omtrent de 30 €. Enig slordig rekenwerk leert dat wij als school gemakkelijk in staat moeten zijn om 100 kg schrijfgerief per schooljaar in te zamelen (aan 2 € per kilo...). Willen we dat maar meteen als streefcijfer voor dit schooljaar stellen?

 


Onze schoolblog

Meer over het reilen en zeilen van onze school in onze digitale schoolkrant ‘Schoolkl@p’. Kom zeker een kijkje nemen op http://schoolblogherentals.wordpress.com