Ga naar inhoud

Sint-Jozefscollege

Collegestraat 46
2200 Herentals
T. 014 25 45 00 - F. 014 25 45 04
E. collegestraat@kosh.be

N/B

Nieuwtjes

Snuffeldag

De snuffeldag voor de leerlingen van het 2de jaar BUR vond plaats op woensdag 29 april. Een 170 leerlingen brachten een bezoek aan onze campus, kregen info over de studierichtingen en het leven op onze campus, konden enkele lesjes volgen, werden deskundig rondgeleid door de leerlingen van 4HU en schreven enthousiaste reacties neer op onze facebook en schoolblog.

Winnaars Finale Generation Euro Students' Award

Dinsdag 20 april heeft onze KoSH-ploeg de finale van de Generation Euro Students' Award gewonnen in de gebouwen van de Nationale Bank van België.

Als beloning mogen zij op woensdag 6 en donderdag 7 mei voor 2 dagen naar het hoofdkwartier van de Europese Centrale Bank in Frankfurt waar zij ook de gouverneur van de ECB, Mario Draghi, zullen ontmoeten.

Schrijf-ze-VRIJdag

Onze school nam deel aan de Schrijf-ze-VRIJdag voor Amnesty International, waarvoor we het mensenrechtencertificaat 2014 kregen.

Digitale schoolkrant Sakosh - Facebook Campus Collegestraat

Lees meer over het reilen en zeilen van onze school in onze digitale schoolkrant ‘Sakosh’: http://www.sakosh.be of op de Faceboekpagina  van campus Collegestraat.

Oriƫntatielopen

Onze oudste meisjes- en jongensploeg heeft de selectie voor deelname aan het ISF-wereldkampioenschap oriëntatielopen (april 2015) in Turkije op zak!

Proficiat aan deze sportieve leerlingen! 

Campus Collegestraat: Recyclageproject

Recyclage van papier, de groendienst, Komiak-projecten, recyclage van afgedankt schrijfgerief, het zijn vertrouwde begrippen op school.

Afgedankt schrijfgerief kan je steeds binnenbrengen bij de receptie, in de Bar Tropical, de leraarskamer of in lokaal B210. Meer info op  www.terracycle.be.